Acasă -> Ştiri -> 2009 -> octombrie:


Sală de sport - sală multifuncţională

Autor: Neţoiu Claudiu

Data: 21/10/2009

Vizualizări: 493

Joi, 15 octombrie 2009, la Grupul Şcolar Industrial „Constantin Brâncoveanu” Baia de Aramă a avut loc festivitatea de inaugurare a grantului şcolar « Sală de sport, sală multifuncţională » iniţiat de „Grupul de iniţiativă pentru educaţie, cultură şi sport”, format din 12 cadre didactice.
Acest grant a avut ca scop transformarea sălii de sport în sală multifuncţională, unde se vor desfăşura, de acum încolo, pe lângă activităţile sportive obişnuite şi activităţi culturale şi educative. Astfel, s-au achiziţionat: mochetă pentru toată suprafaţa sălii de sport, băncuţe şi mese, o staţie de amplificare performantă, boxe şi microfoane wireless.
Cu această ocazie a avut loc şi o lansare de carte a domnului profesor de limba şi literatura română de la Şişeşti – Titu Dinuţ – intitulată: „Dalbul de pribeag. Strigătul din vis”. Catedra de limba română de la Baia de Aramă a pregătit acest eveniment prin recitări susţinute de câţiva elevi conduşi de doamnele profesoare Paulescu Augustina-Letiţia şi Şerban Mioara şi printr-un montaj literar-muzical - „Lacrima mea nu mai poate să plângă”, susţinut de elevele clasei a XII-a B, coordonate de domnul profesor Boteanu Cornel.
După ce doamna director Dunărinţu Mihaela, a subliniat importanţa momentului, doamna consilier educativ Şerban Mioara a anunţat programul propriu-zis şi a urmat prezentarea cărţii şi cuvântul autorului.
La eveniment a participat şi doamna Cucu Mihaela, inspector şcolar judeţean de limba şi literatura română, care şi-a manifestat mulţumirea atât faţă de finalizarea acestui grant cât şi faţă de desfăşurarea acestui emoţionant moment literar-artistic.
Din partea invitaţilor a mai luat cuvântul domnul Popescu Constantin, dirigintele Poştei Baia de Aramă, un cunoscut al domnului Titu Dinuţ din primul an de învăţământ, de la Balta.
În încheiere, scriitorul Titu Dinuţ a mulţumit colegilor şi elevilor pentru prilejul deosebit pe care l-a avut de a participa la un asemenea eveniment şi a promis că va reveni cu plăcere la Baia de Aramă.

Fotografii:

sala multifunctionala sala multifunctionala sala multifunctionala sala multifunctionala
sala multifunctionala sala multifunctionala sala multifunctionala sala multifunctionala