Acasă -> Ştiri -> 2010 -> iunie:


1 Iunie

Autor: Prof. Paulescu Augustina-Letiţia

Data: 02/06/2010

Vizualizări: 514

Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată la Baia de Aramă prin proiectul educaţional „Copii talentaţi, copii sănătoşi”.
Proiectul a fost organizat din iniţiativa doamnei profesor Iorga Elisabeta şi s-a desfăşurat sub coordonarea consilierului educativ Paulescu Letiţia, cu sprijinul domnilor profesori de educaţie fizică şi sport Spaia Ioan şi Vîlţi Liviu.
La manifestare au participat peste o sută de preşcolari şi a elevi de la ciclul primar şi gimnazial îndrumaţi de domnişoara educatoare Bordînc Nicoleta şi învăţătorii Tunaru Mihaela, Trancă Elena, Trancă Nicolae, Boteanu Aneta, Toma Mariana, Dăogariu Delia, Dăogariu Valeriu.
Activităţile s-au desfăşurat pe data de 1 iunie, începând cu ora 11.30, pe platoul din apropierea liceului şi au cuprins: concurs de role, concurs de biciclete, desene pe asfalt.
Concursul de role şi de biciclete s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi a constat în parcurgerea unui traseu cu jaloane, cronometrarea şi stabilirea câştigătorilor fiind realizate de profesorii Spaia Ioan şi Vîlţi Liviu.
Concursul de desene pe asfalt s-a desfăşurat pe clase, cele mai frumoase desene fiind desemnate de un juriu format din: doamna director adjunct Şerban Mioara, domnii Tudorescu Ionuţ şi Draga Laurenţiu, din partea părinţilor.
Premiile au constat în diplome şi dulciuri, fiind oferite de doamna director Dunărinţu Mihaela şi doamna profesor Iorga Elisabeta.
Mulţumim copiilor pentru demonstraţia de talent, entuziasm şi seriozitate, cadrelor didactice implicate, părinţilor şi sponsorilor, şi le promitem că anul viitor vom organiza mai multe activităţi, cu şi mai multe premii... dulci.

1 Iunie 1 Iunie 1 Iunie 1 Iunie
1 Iunie 1 Iunie 1 Iunie 1 Iunie
1 Iunie 1 Iunie 1 Iunie 1 Iunie
1 Iunie 1 Iunie