Acasă -> Ştiri -> 2011 -> aprilie:


Rezultate la Informatică

Autor: Neţoiu Claudiu

Data: 14/04/2011

Vizualizări: 494

Olimpiada de Informatică, faza judeţeană, a avut loc pe 19 martie 2011 la Drobeta Turnu Severin. De la Grupul Şcolar Industrial "Constantin Brâncoveanu" au participat 4 elevi: 2 de clasa a X-a (Tatomir Radu şi Pîrvănescu Livius), 1 de clasa a XI-a (Cărăbineanu Alexandru) şi 1 de clasa a XII-a (Cărăbineanu Bogdan).
La clasa a X-a elevii noştri (Tatomir Radu şi Pîrvănescu Livius) au obţinut, după numărul de puncte realizate, poziţiile 2 şi 3, calificându-se astfel pentru faza naţională. Cei doi elevi, alături de alţi 4 elevi din Drobeta Turnu Severin, vor fi însosţiţi la Piatra Neamţ, unde va avea loc faza naţională în perioada 16-21 aprilie 2011, de către domnul profesor Bunceanu Daniel de la Grupul Şcolar Industrial "Constantin Brâncoveanu".
Rezultate foarte bune s-au obţinut şi la faza judeţeană a Concursului de Informatică Aplicată (C.I.A.) desfăşurat la Drobeta Turnu Severin pe 9 aprilie 2011. De la grupul nostru şcolar au participat 7 elevi: 3 de clasa a IX-a (Martinescu Claudiu, Popescu Dragoş, Paulescu Andreea), 2 de clasa a X-a (Tatomir Radu, Pîrvănescu Livius) şi 2 de clasa a XI-a (Motea Ion şi Leşu Marius). La clasa a IX-a, după numărul de puncte realizate, primul loc pe judeţ a fost ocupat de elevul nostru Martinescu Claudiu. Un loc bun l-a obţinut şi elevul Popescu Dragoş (al V-lea în ordinea notelor obţinute). La clasa a X-a primele două locuri, în ordinea notelor obţinute, au fost ocupate de elevii noştri Tatomir Radu şi Pîrvănescu Livius. La clasa a XI-a elevul Motea Ion a ocupat poziţia a IV-a. S-au calificat la faza naţională, care va avea loc în perioada 12-14 mai la Târgu Jiu, elevii noştri Martinescu Claudiu (clasa a IX-a) şi Tatomir Radu (clasa a X-a).
Felicităm pe această cale elevii participanţi şi le urăm mult succes elevilor calificaţi la fazele naţionale!