Acasă -> Ştiri -> 2012 -> iunie:


S-a stins din viaţă domnul Bărbulescu

Autor: Neţoiu Claudiu

Data: 01/06/2012

Vizualizări: 572

[Bărbulescu Marin (Mărinică)]Astăzi, de dimineaţă, toţi angajaţii Grupului Şcolar Industrial "Constantin Brâncoveanu" erau bulversaţi. Domnul profesor Bărbulescu Marin - "Mărinică", aşa cum îl ştiau colegii şi cunoscuţii - nu a mai venit la şcoală.
A plecat mai devreme de la petrecerea de absolvire a elevilor din anii terminali pentru că nu se simţea prea bine. Din păcate, inima lui a încetat să bată iar somnul de veci l-a împiedicat să-şi reîntâlnească bunii colegi şi să mai explice elevilor cum se rezolvă o integrală.
În vârstă de 51 de ani, domnul Bărbulescu era absolvent al Facultăţii de Matematică din Craiova. A fost repartizat în urmă cu aproximativ 21 de ani la liceul din Baia de Aramă ca profesor titular de matematică. De atunci n-a mai plecat nici din oraş şi nici de la liceul din Baia de Aramă. Având o fire deschisă şi jovială a devenit repede unul dintre cei mai iubiţi profesori, atât în rândul elevilor cât şi al colegilor.
Cei care doresc să-l însoţească pe ultimul drum o pot face duminică în jurul orele 12. Înmormâtarea va avea loc la Biserica Brebina.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!